Du er landet på Haveparasol.dk, det helt rigtige sted at finde Cane-Line parasolfod. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Cane-Line parasolfod tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Cane-line Grow parasolfod m/hjul inkl. planteboks

  • Dagens pris: 2999,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 3799,-, nu kun 2999,-.
    Du sparer 800 kr. / 21 %
  • Fundet hos Havemøbelland
  • Mærke: Cane-Line

Vores første anbefaling er “Cane-line Grow parasolfod m/hjul inkl. planteboks” som lige nu er på tilbud hos Havemøbelland.

Her er prisen sat ned med 21 % og kan altså fås for kun 2999,- – en besparelse på 800 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Grow parasolfod er et multifunktionelt og moderne design, som er designet til at fuldende dit uderum. Grow kombinerer en plantekasse med parasolfod, og giver en unik mulighed for, at personliggøre og dekorer foden.
Med Grow får du en vejrbestandig parasol…

Se hos Havemøbelland ❯❯

2: Cane-Line parasolfod med hjul – 50 kg.

Sidste produkt på vores liste er Cane-Line parasolfod med hjul – 50 kg. som vi har fundet til 2299,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Cane-Line parasolfod med hjul – 50 kg.
Hold styr på parasollen og flyt den nemt efter solens bane.
Denne solide parasolfod på 50 kg kan nemt flyttes rundt på terrassen med de praktiske hjul på.
Foden er udført i granit med et moderne design der passer til…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Cane-Line Parasolfod på listen er Cane-line Grow parasolfod m/hjul inkl. planteboks fra Havemøbelland med en pris på 2999.00. Billigste udvalgte Parasolfod er Cane-Line parasolfod med hjul – 50 kg. som du kan købe for 2299.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 700 kr.
Ovenstående Cane-Line Parasolfod data og priser er hentet fra 2 butikker (Havemøbelland, Erling Christensen Møbler). Alle Cane-Line Parasolfod tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Parasolfod guides:

Fandt du ikke det rigtige Parasolfod blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Parasolfod: