Haveparasol.dk: Find blandt 1248 Produkter | 7 Kategorier | 22 Brands | 67 Forhandlere

Bedste Cane-Line Parasolfod: Se top 3

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Haveparasol.dk, det helt rigtige sted at finde Cane-Line parasoller. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 3 Cane-Line parasoller

  De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Cane-Line parasoller | ✅ Parasolfod-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 3 bedste Cane-Line parasoller

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Cane-Line parasoller som du kan finde lige nu.

  1: Cane-line Grow parasolfod m/hjul inkl. planteboks

  Hvorfor vælge Cane-line Grow parasolfod m/hjul inkl. planteboks?

  Grow parasolfod er et multifunktionelt og moderne design, som er designet til at fuldende dit uderum. Grow kombinerer en plantekasse med parasolfod, og giver en unik mulighed for, at personliggøre og dekorer foden. Med Grow får du en vejrbestandig parasol

  2: CANE-LINE GROW PARASOLFOD M/HJUL - ALUMINIUM 50

  CANE-LINE GROW PARASOLFOD M/HJUL - ALUMINIUM 50

  Hvorfor vælge CANE-LINE GROW PARASOLFOD M/HJUL - ALUMINIUM 50?

  3: Cane-Line parasolfod med hjul - 50 kg.

  Cane-Line parasolfod med hjul - 50 kg.

  Priser og varianter

  • Parasolfod med hjul
  • Vejer 50 kg
  • Udført i granit
  • Passer til forskellige stangdiametre
  • Elegant og tidløst design

  Hvorfor vælge Cane-Line parasolfod med hjul - 50 kg.?

  Cane-Line parasolfod med hjul - 50 kg, er en ideel løsning til at holde parasollen på plads og samtidig flytte den efter solens bane. Med en vægt på 50 kg er denne parasolfod solid og stabil, men alligevel nem at flytte rundt på terrassen takket være de praktiske hjul.

  Foden er udført i granit, hvilket giver den et moderne og stilrent design, der passer til de fleste uderum. Den er velegnet til alle Cane-Line's parasoller med en stangdiameter på 21, 38, 48 og 54 mm.

  Med en højde på 46 cm, en bredde på 45 cm og en dybde på 45 cm, passer denne parasolfod let ind i ethvert udendørs miljø. Farven er en mat grå, der giver et elegant og tidløst udtryk. Materialet, granit, er holdbart og velegnet til udendørs brug, så du kan nyde din parasol i mange år fremover.

  Samlet set er Cane-Line parasolfod med hjul - 50 kg, en pålidelig og praktisk løsning til at holde din parasol på plads og flytte den efter behov, samtidig med at den har et moderne og tidløst design.

  Cane-Line parasolfod med hjul - 50 kg. Hold styr på parasollen og flyt den nemt efter solens bane. Denne solide parasolfod på 50 kg kan nemt flyttes rundt på terrassen med de praktiske hjul på. Foden er udført i granit med et moderne design der passer til

  Andre mærker af parasoller

  På vores liste her har vi samlet de Cane-Line bedste parasoller på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige parasolfod til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top