Du er landet på Haveparasol.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal parasol. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal parasol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nordal TORSA parasol bomuld – creme 188

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Nordal TORSA parasol bomuld – creme 188” fås til 2600,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Torsa parasol, Creme, Ø188 cm fra Nordal

  • Dagens pris: 2995,- kr.
  • Fundet hos ES Furniture
  • Mærke: Nordal

Sidste produkt på vores liste er Torsa parasol, Creme, Ø188 cm fra Nordal som vi har fundet til 2995,- hos ES Furniture.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot sommerparasol med hæklet kant med lange frynser fra Nordal….

Se hos ES Furniture ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordal parasol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordal parasol:

Dyreste Nordal Parasol på listen er Torsa parasol, Creme, Ø188 cm fra Nordal fra ES Furniture med en pris på 2995.00. Billigste udvalgte Parasol er Nordal TORSA parasol bomuld – creme 188 som du kan købe for 2600.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 395 kr. – de 2 Nordal Parasol vi har fundet koster i gennemsnit 2797.5 kr.
Ovenstående Nordal Parasol data og priser er hentet fra 2 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, ES Furniture). Alle Nordal Parasol tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Parasol guides:

Fandt du ikke det rigtige Parasol blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Parasol: