Du er landet på Haveparasol.dk, det helt rigtige sted at finde Sirius parasol. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Sirius parasol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sirius solcelledrevet lyskæde til parasol – Knirke

  • Dagens pris: 199,95 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 229.95, nu kun 199,95.
    Du sparer 30 kr. / 13 %
  • Fundet hos Coop.dk
  • Mærke: Sirius

Vores første anbefaling er “Sirius solcelledrevet lyskæde til parasol – Knirke” som lige nu er på tilbud hos Coop.dk.

Her er prisen sat ned med 13 % og kan altså fås for kun 199,95 – en besparelse på 30 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skab bæredygtig stemning under parasollen med denne solcelle lyskæde til din parasol. Denne lyskæde passer til Ø3 meter parasol, som er den mest almindelige størrelse parasol. Nemt montering! Passer til 3 meter parasol (mest almindelige størrelse) 8 lysk…

Se hos Coop.dk ❯❯

2: SIRIUS Knirke Solar Parasol

Sidste produkt på vores liste er SIRIUS Knirke Solar Parasol som vi har fundet til 249,- hos LampeGuru.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Knirke Solar lyskæde er både bæredygtig og funktionel, da den tændes automatisk, når solen går ned.Skab bæredygtig hygge omkring havebordet i de sene sommeraftener med vores nye solcelle kæde til at sætte under din parasol.Knirke Solar parasolkæde er supe…

Se hos LampeGuru.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Sirius parasol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Sirius parasol:

Dyreste Sirius Parasol på listen er SIRIUS Knirke Solar Parasol fra LampeGuru.dk med en pris på 249.00. Billigste udvalgte Parasol er Sirius solcelledrevet lyskæde til parasol – Knirke som du kan købe for 199.95 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 49.05 kr. – de 2 Sirius Parasol vi har fundet koster i gennemsnit 224.48 kr.
Ovenstående Sirius Parasol data og priser er hentet fra 4 butikker (Coop.dk, LampeGuru.dk, Davidsenshop.dk, Proshop.dk). Alle Sirius Parasol tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Parasol guides:

Fandt du ikke det rigtige Parasol blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Parasol: